2010. szeptember 2., csütörtök

VAN MOBILOD - MIRE VÁRSZ MÉG?

Csengőhangot tudsz csinálni? ElŒadómıvészek, zenekarok, szólóénekesek, és bárki más, figyelem!
Mısorodat, klippedet, saját elŒadásodat, most eladhatod. Legyél TE a legnépszerıbb és keress PÉNZT!

ringtone, csengőhang, mobilcsengőhang, mobil, telefon, mp3, kép, rajz, grafika, festmény, zene, hang, mix, mp4, videó, minivideó, mobilvideó, mov, gp3, akció, film, sztár, jelenet, játék, hangjáték, saját, alkotás, tehetség, önéletrajz, videó önéletrajz, mű, hírnév, pénz, karrier, jövedelem, siker, hirdetés, videó hirdetés, videó társkeresés, casting, válogatás, munka, keresés, elveszett, nokia, sony, samsung, java, ericsson, zene, vibe, jar, jad, midi, hangszer

Töltsd fel-magad, jelenj meg-nekünk, keress pént-magadnak! http://netsound.hu
Új mobilos közösségi oldal nyílik! A netsound.hu rövidesen megnyitja kapuit...

Ön is tagja lehet, Magyarország rövidesen legnagyobb mobilvideó és mobiltartalom alkotó kreatív közösségének. Mit kell tennie? Csupán a http://www.netsound.hu - webcímen, a regisztrációt követően, meg kell várnia a visszaigazolást és hajrá!
A 2010 nyarán nyitó webszolgáltató szerint, szélesebbre tárul a kapu az értékes mobiltartalmak szabad áramlása előtt.

De miről is van szó?
A valódi, érdekes és értékes videótartalmakat ma már nem a TV képernyők előtt kell keresni.
Az okos telefonok igen széleskörű elterjedése tudatja velünk: akár magunk is képesek lehetünk önmagunk vagy világunk kifejezésére.
Tehetjük ezt olyan módon is, hogy folyamatos jövedelmünk származik belőle és "vevőink" akár a föld másik sarkában is élhetnek.

A művészet, az eddig megszokott formák átfogalmazásával, a netsound-on keresztül beáramlik a mobilos hétköznapokba egy új mobil-formanyelvet hozva létre. Az egyedi és minőségi alkotások végül bekerülnek a jegyzett műfaji határok közé és a tartalom megosztásnak egy egészen új és egyedi példája is körvonalazódik. Ez azonban már a legkevésbé sem virtuális. Végre valódi közösségek felé nyithat új irányt világelsőként az Interneten.

Tartalmak: az irodalom, művészet, vizuális kultúra, színház, stand-up, videós dumaszínház, az értékteremtés világának, esszenciája.
Alkotók: zenészek, festők, fotósok, grafikusok, költők, írók, dalszöveg írók, tehetségek, életművészek, alkotó központja, tudástár és szellemi termék bank.

A szolgálató a teljes európai régiót célozza, kibővítve ezzel a magyar termékek (feltöltések) kereskedelmi esélyeit. Az elkötelezett célokért a feltöltő közösségnek is küzdenie kell, hiszen önmagát és a magyar szürkeállomány minőségét is jellemzi a kialakított választék.